Förregistrering MSSK Trackdays 

För att förenkla bokningarna av trackdays inför 2021 så kan du förregistrera dig här och sedan boka "Anmälan Trackday Förreg", då behöver du bara ange namn, ev. medåkare och vilket event vid bokning. När du registrerat dig och betalt kommer du få en kontantfaktura och på den kommer ditt kundnummer som du anger vid bokning att stå.

Vill du göra livet ännu enklare så köper du ett säsongs- eller 6/13-eventskort så slipper du betala vid varje bokning och dessutom för du ett lägre pris. Läs mer om korten här 

För att kunna förregistrera dig måste du vara eller bli MSSK-medlem, ha LED-puck samt en gällande SMA-årslicens. 

Om du inte redan har en SMA-årslicens så skaffar du en genom att klicka här. Saknar du MSSK-medlemskap ansöker du om det nedan och vid behov, även beställer och betalar LED-pucken som du sedan får vid första eventet du deltar på. 

Om du vid något event skall ha medåkare/extraförare måste denne ha en engångslicens om han/hon inte har en SMA-årslicens och den köper du i så fall i samband med anmälan till respektive trackday.

Om du tror att du kommer köra fler än två olika bilar så ange "Flera" under Fordon 2 (om flera) och Vagnboksnummer/Reg.nummer 2