Inbjudan till MSSK-dagen 2022 

MSSK-dagen 14:e augusti

Hej sportvagnsvänner

Nu är det dags för MSSK-dagen 2021, närmare bestämt söndag den 14:e augusti.

Det innebär, som i fjol öppet hus på Mittsverigebanan där alla medlemmar är välkomna och du får dessutom bjuda med er ett par kamrater och naturligtvis din familj. Det blir bankörning hela dagen och vi kommer även servera lunch och fika och kanske lite ytterligare intressanta saker ... 

Allt detta utan kostnad för varken medlem och medbjudna och precis som förra året även inklusive två matbiljetter per medlem (upp till 4 extra kan köpas till subventionerat pris om 60 kronor/styck). Det går självklart att köpa ytterligare mat, fika och annat i kiosken under hela dagen. 

Notera dock att om än att körningen är fri så måste ni köpa en engångs-licens om saknar ni SMA-årslicens och den kostar 250 kronor per person och behövs för både förare och eventuell medåkare/extraförare.

Vill du inte köra bana så är du precis lika välkommen ändå, det kommer bli många fina fordon och trevliga likasinnade människor på plats den 14:e så det kommer finnas en hel del annat att göra än att köra bil.

Vi kommer att dela upp de som vill köra i tre olika grupper och dessa kommer baseras på hur snabba ekipagen är.

Schemat ser ut som följer:

  • 08:00 Grindarna öppnar
  • 08:50 Förarsammanträde
  • 09:00 Bankörning (20 minuter per grupp)
  • 12:00 Lunchuppehåll
  • 13:00 Bankörning (20 minuter per grupp)
  • 16:00 Avslut

Då vi har begränsat med platser för själva bankörning så erbjuder vi alla som är medlemmar (har betalt medlemsavgiften för 2022/2023) senast den 10/7 2022 garanterad plats förutsatt att ni anmäler er senaste den 12:e augusti. Ni som blivit medlemmar eller betalt medlemsavgiften efter den 10/7 kommer vi gör allt för att även ni skall få köra men som sagt, vi kan inte garantera det. Men oavsett så är alla som sagt hjärtligt välkomna, och även om du inte skull få möjlighet att köra p.g.a. för många anmälda så bjuder vi på lunch, livemusik och en i övrigt härlig dag. 

Sista anmälningsdag är den 12:e augusti och ev betalning skall då också vara genomförd. För att visa hänsyn till era MSSK-kamrater och för att vi skall kunna planera ett så säkert och välsmort event som möjligt - anmäl dig i god tid och bara om du verkligen avser att komma.

Slutligen vill vi göra er uppmärksamma på att trots att vi har stora ytor till vårt förfogande och många kommer sitta i sina bilar så måste vi vara försiktiga och respektera den sociala distansen och andra gällande rekommendationer och regler från FHM under träffen. Bandepån är av säkerhetsskäl inte öppen för publik under körpassen men alla är hjärtligt välkomna innan före första passet 9:00 samt under lunchen.

Väl mött den 14:e augusti!

Styrelsen i MSSK

Markerar du nedan att du behöver engångslicens så får du licensnumret och ytterligare info på kontantfakturan när du betalat.