Trackdays 2022

13.04.2022

Inför trackday-säsongen 2022 kommer det ske ett antal förändringar.

Nu är det snart vår och mindre än 3 veckor till första eventet på Mittsverigebanan 2022 - Mittsverige Motorsportsdag! MSSK's trackdays drar igång den 7/5 med en heldag (lördag) och då känner vi att det är hög tid att öppna upp bokningssystemet. Inför 2022 kommer det ske några förändringar;

1. Från och med 2022 så är det obligatoriskt medlemskap för alla som skall köra på trackdays (ev medåkare behöver dock inte vara medlem)

2. Samtliga förare skall föranmäla sig, detta för att minska arbetet för er vid anmälan till respektive trackday och minska administrationen för klubben

3. Vi blir tvungna att höja anmälningsavgiften till 600 kr halvdag/kväll och till 1200 heldag, detta för att täcka de ökade kostnaderna vi har för säkerhet/funktionärer. Vi hade större delen av de ökade kostnaderna även 2021 också men då absorberade klubben dessa vilket ekonomin inte klarar ett ytterligare år.

4. Vi inför egenkontroll inför körning (personlig utrustning samt fordon) och denna fyller man i innan man påbörjar körningen, detta för att både klubben och ni själva skall ha koll på att allt är ok.

Följ länken här till anmälningssidan, där finner ni ytterligare info om ovan

Väl mött i början av maj

//Styrelsen

PS
Glöm. Inte betala medlemsavgiften för 2022, klicka här   
DS