Nyheter

MSSK har fått ett erbjudande till våra medlemmar från Nordic Time Attack, vi har möjlighet att medverka på deras 2 sista SM deltävlingar denna säsong till ett fördelaktigt pris. Mycket körtid och härliga fighter utlovas i de olika klasserna. Så ta chansen och testa lite andra banor och se hur din bil står sig mot andra bilmärken med samma...

MSSK-dagen går i år av stapeln söndag den 14:e augusti 2022 på Mittsverigebanan, fri bankörning, lunch och annat trevligt för alla klubbens medlemmar - missa inte!

För första gången sedan 2017 så måste Svenska Motorsport Alliansen (SMA) höja kostnaden för engångslicenserna från 200 kronor till 250 kronor. Det nya priset gäller från och med idag, ni som redan betalat in engångslicensen för 7/5 behöver inte göra något utan då gäller 200 kronor.

På lördag den 7/5 kör MSSK årets första trackday mellan 9-15 på Mittsverigebanan. Kiosken kommer vara öppen och det är fri entré för besökare.

Den 1/5 arrangerar Mittsverigebanan tillsammans med bl.a. MSSK Mittsverige Motorsportdag. Vi hoppas att så många som möjligt av MSSKs medlemmar och andra med trevliga bilar kommer och kör och/eller ställer ut! Läs mer här

MSSK kan nu via ett samarbete med Moris försäkrings svenska verksamhet erbjuda försäkring av din bil på våra och andra trackdays. Klicka här för mer information eller kontakta Staffan på Moris direkt på 010-195 69 11 eller staffan@moris-trackday.se.

Trackdays 2022

13.04.2022

Inför trackday-säsongen 2022 kommer det ske ett antal förändringar.

Nu är samtliga datum spikade för 2022. Kan däremot om intresse finns köra någon veckodag dagtid under juli men vi återkommer om det. Som vanligt är det torsdagskvällar (med ett undantag) samt några heldagar. MSSK-dagen infaller även detta år den 14:e augusti.