Nyheter

Så var årets andra trackday till ända. Ett 10-tal bilar kom och fick som alltid valuta för pengarna genom många varv på banan.

Då var MSSKs första Trackday till ända. 15-tal bilar, trevliga människor och god mat gjorde i kombination med fantastiskt väder detta till en perfekt dag.

Efter en del diskussioner har vi beslutat att köra MSSKs Trackdays under SMA, detta för större flexibilitet, förenklad administration och framförallt för att kunna möjliggöra fler event under året.

MSSK har blivit inbjuden av Höga Kusten Motorvecka (läs mer här) att delta på deras event High Coast Airport Big Meet den 3:e augusti och det var vi inte sena att haka på. Vi träffas som senast vid Shell-punkten och lämnar Sundsvall vid 8:00 för färd via Viksjö mot KRF med ETA 0945.

Den 3:e augusti kommer vi hålla vår tredje frukostträff. Vi återkommer veckan innan med tid, plats och vad vi hittar på...

På torsdag är det mini-trackday på Mittsverigebanan, 17:00 till 22:00 för både registrerade och vagnboks-bilar. Prova-på-licens finns att köpa på plats.

Då har vi haft årets andra frukostträff, 10 bilar anslöt i småmulet väder redan 7;00 för vidare transport till Härnösand för frukost. Träffen avslutades med några varv på Mittsverigebanan och vi blev precis klara när de första regndropparna kom. Tajming ;-)

Racing-skola

05.07.2019

En mycket intressant racing-skola med Scott Mansell på rejsa.se, klicka på bilden för att komma till videoserien.