Nyheter

Jan Phersson från Simpson Europe besöker oss på MSSKs trackday den 13/6 och kommer hålla en information om personlig säkerhet. Detta sker i samband med lunchuppehållet vid 12:00. Alla är välkomna oavsett om du är med och kör den 13:e eller inte.

Med ett något märkligt väder, sol, regn och snö om vartannat så genomförde vi MSSKs första torsdag-trackday. Cirka 10 bilar slöt upp trots vädret och det hela förlöpte väl.

Drygt 10 ekipage nötte däck på Mittsverigebanan denna lördag. Bland annat gästades vi av två Porsche Cup-bilar samt en handfull Mittcupare.

Med anledning av prognos med åska, hagel å drivis på söndag från både SMHI och yr.no har vi beslutat att flytta fram helgens trackday till lördag den 9/5. I övrigt samma och ingen ändring behöver göras i anmälan.

Idag höll MSSK årets första trackday på Mittsverigebanan. 11 bilar och totalt drygt 30 personer slöt upp i denna något kyliga men vackra vårdag.

MSSK Trackdays

11.04.2020

Från och med i år kommer ankomstregistrering, distribution av PM, tecknande av engångslicenser etc. att ske elektroniskt via vår hemsida. När man ankommer till evenemanget går man in på www.mssk.nu/race och följer instruktionerna.

Nu har vi bokat årets första trackdays på Mittsverigebanan. Notera att dessa event kan ställas in eller flyttas med kort varsel med anledning av Corona-situationen.