Nyheter

MSSK-dagen går i år av stapeln den 14:e augusti 2021 på Mittsverigebanan, fri bankörning, lunch och annat trevligt för alla klubbens medlemmar - missa inte!

Från och med imorgon, den 1/7 kan man håll publika event för upp till 600 besökare på Mittsverigebanan. Det innebär att vi tar chansen och erbjuder morgondagens trackday som det första publika eventet för 2021.

Så här dagen före sill å nubbe så kör vi en trackday i ett fantastiskt sommarväder (inte alls vad man väntar sig av svensk Midsommar) 12 förare får möjligheten att lägga många varv på banan ikväll, ni övriga skulle varit här ...

Kvällen den 14 juni klockan 18:00 på Mittsverigebanan kommer vi köra en brand och räddningsgenomgång för framförallt funktionärer men naturligtvis är alla MSSKs medlemmar också välkomna.

Anmäl dig till MSSKs funktionärsbank och anmäl dig som funktionär till våra event. Vi erbjuder en ersättning motsvarande 1:1, d.v.s. funktionär kväll, fri körning en kväll, funktionär förmiddag, fri körning en för- eller eftermiddag etc.

Nu är det bara en månad kvar till MSSKs trackday-premiär på Mittsverigebanan. Lördagen den 8 maj kör vi en heldag med allt vad det innebär. Trots att vi fortfarande dras med pandemin känner vi oss komfortabla att kunna genomföra säsongen men naturligtvis, framförallt inledningsvis, med extra försiktighet och ansvar.

I går, den 21/3 höll MSSK sitt årsmöte. Protokoll kommer läggas ut på hemsidan så snart det är signat men vi kan redan nu välkomna tre nya personer i styrelsen och dessa är Håkan Solander som valdes som ordförande på ett år samt Robert Olofsson och Rikard Bengtsson som valdes in på vardera 2 år. Rikard förärades också med den...