Nyheter

Då responsen blev så pass positiv har vi beslutat att köra en racingutbildning advanced den 2:a maj 2021. Alla detaljer är ännu inte klara och bokningen har inte öppnat men mer info finns att läsa här

"Road legal Supercars crossing northern Scandinavia under the Midnight Sun. Three of the best race tracks in this part of the world. No noise limits, flat out! Only one concern, you are limited to one set of tires during this epic 2000 km adventure."

MSSK tackar alla trackdays-deltagare för säsongen 2020 och önskar er välkomna tillbaka i maj 2021!

Nu när sommaren sakta är på väg ut till vänster så har vi bokat in årets sista MSSK-heldags-trackday, nämligen lördagen den 5/9 klockan 9 till 15.

Tack alla ni som var med och gjorde MSSK-dagen till ett fantastiskt event! Allt flöt på friktionsfritt trots att detta var vårt första stora event, mycket tack vare engagerade funktionärer och disciplinerade deltagare - trots över 30 grader vaaaarmt! 39 ekipage av varierande slag, allt från vanliga gatbilar till rena racer-dito deltog och trotts...

Tyvärr eller roligt nog, beror hur man ser på det, så är MSSK-dagen nu på lördag den 8/8 helt fullbokad. Har ni missat att boka, skicka ett mail på pereriknorback@msn.com så sätter jag upp er på väntelistan.

Som inte undgått någon så har sommaren 2020 varit något fullständigt annorlunda än vad vi varit van vid. Detta har fått effekter på oss alla och har bland annat inneburit att vi inte arrangerat några frukostträffar eller annat bortsett från trackdays.

En trevlig och välbesökt Trackday på Mittsverigebanan. Soligt och fint på förmiddagen men mulnade på framåt lunch med inget regn - ännu i alla fall.

På torsdag, den 2/7 kör vi trackday igen. Vi gör en liten test denna gång och det är att vi serverar en enklare middag mellan 17:00 och 18:30 istället för random under kvällen, detta för att göra jobbet enklare för kiosken.