Nyheter

Racing-skola

05.07.2019

En mycket intressant racing-skola med Scott Mansell på rejsa.se, klicka på bilden för att komma till videoserien.

Nu på lördag den 6:e juli håller vi vår andra frukostträff. Vi träffas på Shell-punkten i Haga runt 7:00. Vid 7:20 åker vi till Härnösand via Viksjö för att avnjuta en frukostbuffé på Highway Hotell (ca 8:20 för er som ansluter i Härnösand) till det facila priset av 75 kronor per person. När vi känner oss mätta och belåtna...

Vilken helg!!! MSSK är lyriska efter denna inspirerande helg i sportbilen och njutningens tecken. Ett helt otrolig arrangemang av våra vänner Veronica, Jojje och deras gäng på Driver Academy i samarbete med Leksands kommun med Per i spetsen.

Inte bara en massa trevliga bilar, god mat och underhållning av självaste Kalle Moraeus med band - de hade...

MSSK-tältet

25.06.2019

Ni har vi fått vårt MSSK-tält levererat från NHK i lagom tid inför Dala Sportbilsfestival. Kommer bli perfekt för detta och kommande evenemang och vi premiärtestar det imorgon på Bus1 dit ni alla är hjärtligt välkomna!!

Så har vi hållit vår första frukostträff i samband med Mittcups första deltävling uppe på Mittsverigebanan.

På lördag den 8:e juni 8:00 håller vi vår första frukostträff. Vi har valt att lägga den på vår "hemmabana" Mittsverigebanan då det samma dag körs premiären i Mittcup, Norrlands egen långloppsserie under SBFs Enkel Bilsport-reglemente.

Team Axehult arrangerar licenskurs den 25:e maj inför säsongen 2019. Ladda ner pdf-filen, läs igenom och anmäl dig!

Nu är det snart dags, sommaren 2019 är i snabbt antågande och vi är väldigt spända på året med nytt speakertorn, race control, och asfalterad depå och infart.

Mellan den 28:e och 30:e juni kommer MSSK finnas representerad på Dala Sportvagnsfestival. Ta med dig dig och familj och gör oss sällskap!