Nyheter

Torsdag den 18:e november höll MSSK den första av tre planerade off-season-träffar hos Molin Bil i Sundsvall. Det blev en mycket trevlig tillställning med både trevligt sällskap (vi var närmare 50 pers !!), intressant information och inte minst gott tilltugg från Engströms deli i Härnösand.

Den 2:a oktober kör vi en extrainsatt trackday där vi kom mer gästas av ett gäng Legend Cars vilket kommer bli mycket spännande att se. Dessutom kommer den Svenska importören vara på plats så passa på och besök oss den 2:a för mer info om den största, mest populära och sannolikt en av de billigaste racingklasserna idag.

MSSK-dagen går i år av stapeln den 14:e augusti 2021 på Mittsverigebanan, fri bankörning, lunch och annat trevligt för alla klubbens medlemmar - missa inte!

Från och med imorgon, den 1/7 kan man håll publika event för upp till 600 besökare på Mittsverigebanan. Det innebär att vi tar chansen och erbjuder morgondagens trackday som det första publika eventet för 2021.

Så här dagen före sill å nubbe så kör vi en trackday i ett fantastiskt sommarväder (inte alls vad man väntar sig av svensk Midsommar) 12 förare får möjligheten att lägga många varv på banan ikväll, ni övriga skulle varit här ...

Kvällen den 14 juni klockan 18:00 på Mittsverigebanan kommer vi köra en brand och räddningsgenomgång för framförallt funktionärer men naturligtvis är alla MSSKs medlemmar också välkomna.

Anmäl dig till MSSKs funktionärsbank och anmäl dig som funktionär till våra event. Vi erbjuder en ersättning motsvarande 1:1, d.v.s. funktionär kväll, fri körning en kväll, funktionär förmiddag, fri körning en för- eller eftermiddag etc.